Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Polityka prywatności

 

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.nooma.com.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych

przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług

www.nooma.com.pl poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Tkaniny Karol Koziara z siedzibą w Suchym Dębie, ul. Sportowa 23b/8 NIP 6040096647 REGON 363504469

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne

procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom

nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z

odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o

świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i

aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz

w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania

danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy

stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w

następujący sposób:

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego

formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione

osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam

umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich

danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które

może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie

ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich

zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony

internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez

serwis www.nooma.com.pl . Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz

regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do

dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

 

 

Promocje


WISKOZA fioletowe kwiaty WISKOZA fioletowe kwiaty 31,50 zł 35,00 zł

WISKOZA motyle szare WISKOZA motyle szare 31,50 zł 35,00 zł

WISKOZA motyle niebieskie WISKOZA motyle niebieskie 31,50 zł 35,00 zł


DRESÓWKA drapana pantery DRESÓWKA drapana pantery 36,00 zł 40,00 zł



WISKOZA zielone liście WISKOZA zielone liście 31,50 zł 35,00 zł




WISKOZA esy floresy WISKOZA esy floresy 31,50 zł 35,00 zł





WISKOZA plamy niebieskie WISKOZA plamy niebieskie 31,50 zł 35,00 zł

DRESÓWKA drapana polne kwiaty DRESÓWKA drapana polne kwiaty 40,50 zł 45,00 zł



DRESÓWKA drapana dmuchawce DRESÓWKA drapana dmuchawce 40,50 zł 45,00 zł









WISKOZA zielone kwiaty WISKOZA zielone kwiaty 31,50 zł 35,00 zł

WISKOZA kwiaty złote WISKOZA kwiaty złote 31,50 zł 35,00 zł

DRESÓWKA Drapana Renifery DRESÓWKA Drapana Renifery 28,80 zł 32,00 zł

WISKOZA kwiaty kolorowe WISKOZA kwiaty kolorowe 31,50 zł 35,00 zł


WISKOZA fioletowe liście WISKOZA fioletowe liście 31,50 zł 35,00 zł


WISKOZA kwiaty błękitne WISKOZA kwiaty błękitne 31,50 zł 35,00 zł

DRESÓWKA drapana tukany DRESÓWKA drapana tukany 40,50 zł 45,00 zł



WISKOZA afryka WISKOZA afryka 22,50 zł 25,00 zł


WISKOZA kwiaty niebieskie WISKOZA kwiaty niebieskie 31,50 zł 35,00 zł

DRESÓWKA drapana czarne plamy DRESÓWKA drapana czarne plamy 40,50 zł 45,00 zł

Zaloguj się

Wersje językowe

Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl